Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är man prenumerant ska man få tidningen

Annons

När tidningen ute blir så får man till svar du får den i morgon. Men "i morgon" är dagens tidning gamla nyheter. I morgon vill vi läsa morgondagens tidning, inte gårdagens.

Vi prenumererar på sjudagars upplagan, och då ska vi ha tidningen sju dagar i veckan. Undantaget är då det är storhelg.

Att den som bär ut tidningen inte gör detta på rätt sätt, det får dem stå för, inte vi som prenumerera. Det här har hänt förr, men inget avdrag har gjorts.

Nu är det hög tid att sluta med de här dumheterna. Det är inte alla som kan läsa tidningen via nätet.

Inse att ni på ST har gjort fel, och rätta till felet nu.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Irriterad prenumerant

Svar direkt: "Jag beklagar"

Jag är den första att beklaga när tidningsutdelningen inte fungerar, jag vet själv hur tråkigt det är när ens frukostkompis inte dyker upp som väntat.

Nu är det som tur rätt sällan det går fel. Vi har över 60 tidningsbud som varje natt delar ut runt 25 000 ST i Sundsvallsregionen. Felmarginalen har faktiskt förbättrats de senaste månaderna och är nu nere i en promille. Det är förstås tråkigt när det blir fel och vi jobbar hårt för att undvika dessa fel – men att vara helt felfri är tyvärr omöjligt.

Den relativt låga felmarginalen gör att vi bedömer det som för dyrt att åka ut till de få som varje dag inte fick sin tidning. Det blir alltså på tok för dyrt per exemplar. Därför är den möjligheten borta.

Du som papperstidningsprenumerant har alltid tillgång till e-tidningen, och har det blivit fel så får du tidningen dagen efter – eller så kan du krediteras för den missade tidningen.

Anders Ingvarsson

Chefredaktör 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons