Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arrogant beteende mot oss Korstabor – ha inte större evenemang än ni klarar av

Annons
Vid Heffnersklubbans olika evenemang blir det lätt parkeringskaos i Korsta, menar skribenten. Bilder: Jan Olby / Eva-Lena Olsson

Sundsvalls kommun har byggt fotbollsplaner i Korsta åt Heffnersklubban. Säkert trevligt för er som gillar fotboll men absolut inte för oss boende i området. Arrogansen från Heffnersklubban är bedrövlig. Man har cuper med mera och tycker sig ha rätt att använda våra gästparkeringar, utfartsvägar och Klippgatan som parkeringar.

Sibiriens gator är inte heller till för era bilar. Och värst är det för innehavaren av restaurangen och affären, ni korkar igen hans parkeringar så att det inte finns plats för de kunder han har.

Se till att ni inte har större evenemang än vad ni har parkeringar för. Det är inte vi boende i området som skall hålla Heffnersklubban med parkeringar utan dessa får ni ordna själv via Sundsvalls kommun.

Och ni bilister som tror sig ha några speciella rättigheter att parkera var ni vill vill jag upplysa er om följande, trafikreglerna gäller även er, inget undantag finns för fotbollsälskare.

Den inparkerade

SVAR DIREKT:

Tråkigt att det vållade dig en massa bekymmer.

Även vi har påtalat till kommunen flera gånger under byggtiden att parkeringsplatserna inte kommer att räcka till, under exempelvis cuper eller större matcher. Vi har då fått till svar att den parkeringsytan som finns är tillräcklig och att vi ska parkera på kommunens förskoleparkering som ligger i närheten samt på vändplanen inne i Sibirien. Sundsvalls kommun kommer inte att bygga fler parkeringar till oss.

Tyvärr var ungefär en fjärdedel av den befintliga parkeringen obrukbar under cupen på grund av all snö som skottats ihop under våren.

Vi från klubbens sida hänvisade ingen att parkera varken på Klippgatan eller på restaurangens parkering.

Det är ju trots allt så att Heffnersklubban inte kan ansvara för var alla bilister väljer att parkera.

Vi tar med oss den här åsikten för framtida cuper/matcher.

Hälsningar

Heffnersklubban

Läs också:

Hur ska vi bli årets stadskärna om ingen tar sig dit?

►  Alla är inte hurtbullar – parkeringsplatser behövs även i centrum

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons