Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Befarad skräckupplevelse gick smärtfritt – en stor kram till personalen på Sundsvalls sjukhus

Annons
En stor stor kram all personal som tog hand om mig under gårdagens operation på Sundsvalls sjukhus, skriver insändarskribenten.

Jag var nyligen på käkkirurgen vid Sundsvalls sjukhus för att operera bort en visdomstand som ej kommit fram som den skulle och därför måste tas bort.

Jag var rejält orolig inför detta ingrepp då jag blev skrämd som barn efter en skräckupplevelse hos min tandläkare i Matfors under tidigt 70-tal.

Jag hade bett om att få sova under denna operation, men det fick jag inte. Däremot skulle jag få lugnande i form av midazolam och på grund av denna medicin måste jag ha en anhörig med mig under behandlingen.

För Plus-kunder: Vårdkaos dränerar sjukhus på personal: "Näst intill omöjligt att bedriva riktig vård"

Sagt och gjort. Efter en orolig natt åkte jag och dottern mot sjukhuset. Efter två timmar var allt över och all personal på käkkirurgen tog hand om mig på ett underbart sätt. Jag var trygg som ett barn under hela ingreppet och deras otroligt professionella personal tog hand om mig och min tandläkarskräck på ett fantastiskt sätt.

Det skrivs så många negativa saker om vårt länssjukhus och därför är det extra viktigt att framföra mina positiva tankar.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Tänk om denna lyhördhet funnits i tandvården under 70-talet då inte ens mamma/pappa fick följa med barnen in till behandlingen, utan vänta i väntrummet med all oro det innebär både för barn som vuxna.

Det skrivs så många negativa saker om vårt länssjukhus här i Sundsvall och därför är det extra viktigt att framföra mina positiva tankar och en stor stor kram all personal som tog hand om mig under operationen på Sundsvalls sjukhus.

Tack, ni är fantastiska!

Tacksam

Läs också:

Prio ett måste vara att behålla befintlig vårdpersonal

Varför skulle jag jobba på länets sjukhus?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons