Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Beslut som tagna ur en sagovärld

Annons

Angående nya genomfarten i Sundsvall, har beslut redan tagits om att endast två filer, en i vardera riktning, skall gälla förbi kasinot? Hur kan ni bara köra över oss Sundsvallsbor?

Kom ihåg. Vid nästa val har ni åtminstone förlorat en röst, och jag är övertygad om att vi blir fler. Anders Hedenius, ge dig ut i verkligheten och se hur det ser ut med en bro där en fil i nord-sydriktning är avstängd. Vad har vi för garantier för att inte ännu fler avstängningar av bron kommer att ske och trafiken kommer att ledas igenom stan?

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Jag tror att du, Anders Hedenius, lever i en drömvärld. Ditt trams om kopplingar mellan stad och hamn låter som taget ur en saga av H.C. Andersen. Du är så långt från verkligheten, försök leva dig in i ett Svenssonliv. Vad hittar du? Föräldrar som måste med barn till förskolor, föräldrar till sina jobb och så vidare. Men du menar att bara kommunpamparna får ställa till djävulskap för medborgarna, då är ni i kommunhuset nöjda.

Nej, det är kanske dags för oss vanliga att protestera på sådant sätt att översittarna i kommunen, de som inte bättre vet, börjar fatta att vi inte vill vara med längre. Jag lägger mig inte i vilka partier som styr i kommunen, men jag vill som Sundsvallare se att det blir någon ordning i kommunen.

Kjell Mörtsjö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons