Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Besviken på de som styr i Sundsvalls kommun

Annons

Ja, vad ska man säga ...Tänk vad man blir besviken på de som styr och ställer i Sundsvalls kommun. Jag trodde i min enfald att de är valda av folket. Och då borde de väl lyssna på sina väljare. Men icke, de styr och ställer som de tycker med våra skattepengar.

Vi kan börja med Torget i Sundsvall. Fram till år 2000, vid millennieskiftet, fick folk lägga ned tidskapslar under torgets plattor. De skulle få ligga i 100 år sades det då. Men nu betyder det inget. Nej, ett nytt torg, till en kostnad av 40 miljoner kronor som sedan har stigit till 80 miljoner kronor. Trots att sjukvården, äldreomsorgen och skolan blöder och behöver dessa miljoner. "Det är inte samma kassa" slänger de sig med. Men från början är det väl våra skattepengar? Det är väl bara att fördela pengarna dit det behövs mest.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Sedan så är det gamla E4:an. Låt gamla den sträckan genom stan vara kvar. Vi har väl ingen hamn att bygga ihop stan med? Jag skulle inte säga något om det var fint där, med kaféer, restauranger, gångvägar och sittbänkar. Men där finns ju bara bostadshus, kontor och ett planerat parkeringshus.

Till sist har vi cykelvägarna. Sundsvall är ingen cykelstad. Här är det backar åt vilket håll du än åker. Vi är inte som Umeå eller Gävle, "platt". Och vi som inte bor i Sundsvall, ska vi ha med cyklarna på bilen hade ni tänkt? Visst är det bra att man ska röra på sig, men inte till vilket pris som helst.

Tror de på Sundsvalls kommun att det här drar till sig turister så kan de glömma det. Det är synd om de som är affärsinnehavare, det kan inte vara så lätt att bedriva handel i Sundsvall med dessa personer som styr Sundsvalls kommun.

Besviken Matforsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons