Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De styrande har tappat greppet

Annons

Jag har förmånen att träffa många olika människor i och utanför mitt jobb. En mening som jag allt oftare hör är: "Jag är inte rasist, men vid nästa val ska SD få min röst."

Då helt vanligt och hyggligt folk säger så, har våra myndigheter och folkvalda helt tappat greppet om utvecklingen.

Folket lever i verkligheten och måste leva med besluten som myndigheter och kommuner tar, vilket kan bli helt fel i folkets ögon. Till exempel har man inte underrättat många av flyktingarna om hur man beter sig i vårt samhälle, vilket ställer till stora problem främst för de närboende till flyktingförläggningarna. Vad som också retar många är att många som kommer hit tror att Sverige är himmelriket där man får det mesta gratis.

Men främst retar många upp sig på dem som ställer stora krav på sin bostadsort så fort de satt sin fot här. Naturligtvis följer en svans med rötägg med i en sådan massinvandring vilket man får räkna med, men det tycks inte myndigheterna ha någon handlingsplan för. Man kan fråga sig om man har någon handlingsplan över huvud taget för det som sker framför oss.

Att sedan många unga känner en stor oro inför framtiden och känner frustration då de ser utvecklingen, kan väl heller inte vara så konstigt, särskilt med den bostadsbrist som råder och som arbetsmarknaden ser och sett ut sedan länge. Men det som oroar mig mest och många andra, är att en krutdurk håller på att byggas upp som inte kan vara till gagn för någon med ett någorlunda sunt förnuft.

Fortfarande undrande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons