Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är bra att bo i Ånge kommun

Annons

Mest varje dag kan man läsa om eländes elände ute i flera kommuner. Jag har en annan uppfattning om hur det fungerar i min kommun – Ånge kommun. Jag har på ålderns höst drabbats av ohälsa (bland annat av bensår, diabetes, kol och utslitna knäleder) och behöver handikapphjälpmedel, hemsjukvård och omsorg. Och jag får det jag behöver – och fort går det. Det går snabbt för tjänstemännen att se till att jag får all den hjälp jag behöver. De beslutar, tar in offerter och ser till att hjälpen kommer fram på rekordtid – här har det inte varit någon byråkratisk pappersvändning.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Oavsett om det har gällt förband eller behandlingsmetoder av mina bensår eller hisstrappform till yttertrappen eller trapphiss till min bostad på andra vånningen. Man har skaffat intyg, bygglov, tagit fram offerter, beslutat och levererat allt på rekordtid. Jag har inte ord som räcker till det beröm som jag vill ge till alla som hjälpt till att ordna en bättre tillvaro för mig, på alla sätt.

Läs också: Eländes elände i Ånge kommun

Jag måste ändå få tacka alla de undersköterskor som lägger om mina sår två gånger om dagen och alltid är glada, trevliga och yrkeskunniga samt håller kontakten med vår alldeles fantastiska privata vårdcentral här, i Fränsta för min räkning.

I Ånge ska man bo om man blir sjuk och handikappad, för då får man verkligen skatteåterbäring så det står härliga till.

Anders Mikaelsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons