Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett stort tack för alla försämringar på Alnö

Annons

Med tanke på rådande situation på Alnö skulle jag nu vilja skriva ett öppet brev till er på Trafikverket.

Först och främst skulle jag vilja tacka er, att ta bort kanterna längst vägen är det bästa ni har gjort. Varje gång jag möter en bil får jag en adrenalinkick – ska den stanna? Kommer jag klara mig helskinnad? Hamnar jag i diket nu? Ni har ökat spänningen i mitt, ack så annars, tråkiga vardagsliv.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Jag trodde dessutom inte att ni kunde göra något bättre för oss Alnöbor, men så lägger ni grus på vägen. Vilket genidrag! Jag räknar ändå mig själv som att jag bor på landet. Gruset som ni lagt på våra vägar höjer den lantliga känslan med flera hundra procent och äntligen slipper jag skämmas för mina vänner när de kommer på besök med en besviken min över hur jag bor. Men ni kanske kan kolla om det går att ta ner vägbelysningen också för att förhöja den känslan ytterligare? Det skulle göra min dag.

Läs också: Vad är det som händer på Alnön?

Jag vet att folk klagar en massa om att det är dammigt och inte går att cykla längre, men jag såg en liten flicka cykla utan problem i dag. Dock kanske ni ska ge henne en gasmask ifall att ni skulle bli anmälda, så att ni ändå kan säga att ni tagit ert ansvar. Den lilla flickan skulle ju kunna hitta på att hon får svårt att andas eller liknande, ni vet hur barn kan vara. Hon förstår ju inte hur bra vi har det som fått så fina grusvägar.

Tack än en gång, Trafikverket!

Fru Sarkasm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons