Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Har jag blivit en surgubbe på förtid?

Annons

Under de senaste åren har jag börjat få en självbild av att jag är en surgubbe. Så fort jag hört om ett förslag som kommer från kommunhuset så har jag i tanken sagt nej. Jag har en känsla av att de som bestämmer i bästa fall kommer från en annan stad, ibland känns det som de kommer från en annan planet.

Jag säger nej till vikariestopp i skolan – för att skolan är det viktigaste vi har. Nej till kombiterminalen för att vi inte ska förstöra kustremsan mer, samt att sådana idéer får SCA bekosta själv. Nej, nej, nej – till i stort sett alla förslag jag hört under de senaste åren. Jag har fått en självbild av att jag har blivit en surgubbe fast jag inte ens fyllt 40 år.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Men äntligen kom det ett förslag som jag känner är helt rätt. Ja till höghuset på torget. Jag älskar idén och tror att det kommer att ge någonting fantastiskt till vår stad. Dessutom behöver inte jag betala det genom min skattsedel, vilket är fantastiskt.

Läs också: Rädda torget och skrota höghusplanerna

Läs också: Behöver vi en jättepenis på torget?

Läs också: Så kommer skyskrapan att byggas – "Modern men med samma material som andra hus i stenstan"

Läs också: Nyberg och Wingårdh vill bygga höghus på Stora torget: "Kyrkan kommer inte längre dominera stadsbilden"

Jag vill att mina skattepengar ska gå till det som är viktigt: Sjukvård, äldrevård, skola, vägar, kultur och allt annat som bidrar till det samhälle som är nödvändigt i Sundsvall. Satsa där i stället. Sundsvall är staden där alla vill bo. Jag är ingen surgubbe. Hurra.

Klotboll

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons