Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt Dirty Elmo gå loss på utsiktstornet

Annons

Sundsvall är min stad och mitt hem. Att säga att denna stad inte förtjänar det allra bästa är att gå emot den.

Trots den försvunna titeln Norrlands huvudstad så kan vi fortfarande vara bäst. Det gäller bara att ta hand om alla detaljer omsorgsfullt och med kärlek.

Att inte bry sig om detaljerna kring denna stad är att inte vilja utveckla den till sin fulla potential. Jag vill utveckla Sundsvall och har därför ett förslag som kan ge oss nya marknadsföringsmöjligheter för att öka stadens popularitet bland icke-sundsvallsbor. Jag kallar detta förslag, Projekt sUndsvall.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Utsiktstornet på Norra berget byggdes 1954, det är alltså 62 år gammalt. Under 62 år har absolut inget hänt med det, ståendes vitt bland alla de gröna träden blir det sakta men säkert mer grått än vitt. Möjligheterna är oändliga men inga tas.

Jag vädjar om hjälp för att kunna fixa något som skulle kunna bli ett skrytbygge, utan bygge. Erik Lindström, även kallad för Dirty Elmo, konstnären som målade Sundsvalls första fasadmålning i Skönsberg kan med sin erfarenhet kring fasadmålningar rädda utsiktstornet på Norra berget.

Många är bekant med Y:et i Timrå är, men sanningen är att det börjar gå mot sin undergång på grund av undermålig underhållning, låt oss bilda ett nytt Y, U:et, Sundsvalls största konstverk.

Mango

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons