Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt oss inte gå tillbaka till ett kallt Sverige där bara de rika får komma in i värmen

Annons
Med Moderaterna vid makten får vi ett kallt samhälle, menar Leif Nyström. Bilder: Jessica Gow/TT / Markus Schreiber/AP/TT

Moderaterna påstår att socialdemokratin har höjt skatterna med 60 miljarder kronor, är detta sant eller lögn? Det märks att det är valår. Men Moderaterna är ett stort hot mot vår välfärd om man kommer till makten efter valet i september.

Några exempel man vill genomföra om man vinner valet: Man vill återinföra den bortre tidsgränsen i sjukförsäkringen igen, eller de så kallade stupstocken – vi vet vad det innebär. Sedan vill man försämra A-kassan, ersättningar ska bli lägre och man vill försämra LSS. Det är ett parti som man inte kan lita på, det visades förra gången de hade makten. Hur mycket är sanning i det man säger till svenska folket?

Socialdemokratin har skött sig bra hittills, och har ändrat på mycket dåligt som Alliansen införde, och framför allt sett till att moder Svea är varm och go'. Låt inte Sverige bli kallt igen. Låt inte de rika blir ännu rikare igen. Den varma vinden som blåser nu, låt den fortsätta blåsa varmt. Rösta rätt och efter ditt samvete.

Ska stupstocken tvinga ut cancersjuka igen på arbetsmarknaden? Ska rullstolsburna ligga på rygg och arbeta igen som förra gången? Hur vill du ha det? Din röst avgör det.

Leif Nyström

Läs också:

V: Ökade klyftor och otrygga anställningar är verklighet i dagens liberala lekstuga

► LO: Vi förstår att Moderaterna inte vill få 3,5 miljoner fackanslutna emot sig

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons