Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lönnå och skvadern får ursäkta – Giffarna är Sundsvalls viktigaste varumärke

Annons

All heder åt sportsliga GIF Sundsvall som ignorerar gnällspikar och dystra "profetior", gått vidare, nått en hygglig plats i högsta serien och, vilket är lätt att gissa, kommer att hålla sig kvar där uppe.

Vi är många som förstår värdet av att ha ett lag i världens populäraste idrottsgren och som huserar i landets högsta serie. Kjell Lönnå och skvadern må utgöra god PR som är till nytta för Sundsvallsdistriktet, men det är ändå GIF med sitt deltagande i fotbollsallsvenskan som betyder mest. Lönnå med sina nobla körer får ursäkta – Leif Forsberg, distriktets bäste idrottsperson någonsin, klingar GIF och är, vad gäller god PR, ett fint plus i kanten.

Och GIF behöver hela lokalbefolkningens stöd. Vad gäller näringslivets stöd vet jag inget om detta, men jag kan för allt i världen inte tro att SCA sviker plikten. 

Koncentrera i stället klagomålen på bron, skräckexemplet på båt i hamnen och den vackra citykärnans dödsryckningar. För egen del handlar det tyvärr mest om skäll på mitt gamla, fina politiska parti.

Stig Östlund, f.d. högerinner

Läs också:

► [+] GIF Sundsvall får nytt bidrag för integrationsprojekt – delas upp i två utbetalningar : "Fanns oro för konkurs"

Fyra tips till GIF-supportrar – så här kan vi bidra till klubben i våra hjärtan

Giffarna gör Sundsvall till kändis – nog är det värt att lägga skattepengar på?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons