Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lukt och fiber är väl inget att gnälla för

Annons

Replik på Lukten är fruktansvärd – snart kan man inte gå utomhus, ST 18 augusti.

Vi har bott vid Östrands fabriken i 26 år och inte upplevt något bombanfall. Däremot har det varit illaluktande rök från fabriken ibland. Du får fiber på huset, ja, det har även vi fått, och även på bilen, men det är långt mellan gångerna och inget att gnälla om. Och fibrerna går att tvätta bort. Det är inte värst på helgerna, det kan inträffa när som helst under året. Du kanske menar på vintern, ja, då kommer det mycket vitt.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Du skriver att det inte går att vistas nära fabriken. Då anser du att lukten och slamret är fruktansvärt. Vad har du i närheten av fabriken att göra? Nej, det här handlar om en ilska från dig, så jag föreslår att du sitter ner tills anfallet går över. Besök gärna SCA:s informationsmöten och lägg fram det som plågar dig. I en sådan insändare borde du sätta ut ditt namn för det här bladdret är inte värd ett dugg.

Efter 26 år på Östrand så trivs vi som granne till SCA. Vi tål fiberutsläpp, lukt och lite buller. Tänk på alla arbetstillfällen SCA har serverat i våra bygder.

Lennart

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons