Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medias bedrägeri mot hela folket

Annons

Nu är plötsligt tidningarna fulla av att forskare förutsäger en ny istid om sådär 30 år. Nu när hela världen, ledd av FN, skall mötas i Paris och besluta om en världsregering för att hejda uppvärmningen av jorden.

Varför leder inte dessa två oförenliga antaganden om framtiden till kommentarer i media? Vågar ingen av alla de som idogt predikat den varma jorden undergång en kommentar?

Är det ingen bland allt mediefolk som kan tillåta sig uttrycka tanken att deras ständiga varning om den varma undergången kanske var fel?

Eller har det gått upp för alla dem som levde på att skrämmas att de därmed bidrog till historiens största bedrägeri mot befolkningen? Ett bedrägeri att utan eftertankes vett och sans besluta om att låta skövla det svenska landskapet av jättelika maskiner, vindkraftverk.

Det är dags att sluta skrämmas och att erkänna att man kanske hade fel.

Vissa av de ansvariga politiker kan alltid säga att de inte visste bättre och framstå som dumskallar, men vissa av dem, de som är medlemmar av den lilla politiska sekten som lever på att skrämmas, kommer aldrig att erkänna att de haft fel även om de en dag fryser ihjäl.

Tyvärr har den här lilla sekten kunnat infiltrera medievärlden och då speciellt den statliga, SVT och SR. Den kommer att hålla fast vid dumheten även när snön når deras halsar.

Dumheten stöds också av den utstuderade ondskan i form av alla de som visste om den men ändå stödde den för egen snöd vinning, alla de som medvetet stödde påstående att livets gas CO2, den gas utan vilken jorden skulle vara en kall måne, att den leder till katastrofen. Så kallade forskare, världsledare avlönade av ett gäng multimiljardärer.

Det är dags att media slutar att bedra folket.

Nu är det dags att media skriver och redogör för bedrägeriet.

Dan Bakkman, naturvän

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons