Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Min stad förändras – kanske till de sämre

Annons

För snart 60 år sedan kom jag till Sundsvall för att göra lumpen. Efter det första året blev jag kvar i stan. Sundsvall är för mig min hemstad. Jag har naturligtvis sett hur mycket har förändrats, jag älskade Norrmalm med alla gamla byggnader och företag. Tyvärr har hela det gamla Sundsvall förstörts. I dag består Norrmalm bara av parkeringshus, Telia och parkeringsplatser?

I dag diskuteras det om vi skall bygga höghus på torget samt om vi skall minska antalet filer efter gamla E4. Låt mig komma med ett allvarligt förslag: Stäng av en körbana i vardera riktning i minst en månad förbi tågcentralen och casinot. Gör därefter en utvärdering och låt oss Sundsvallsbor få ta del av resultatet.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Samtidigt skall naturligtvis arbetet på "skrothögen" (bron) pågå med bland annat avstängd fil. Jag är övertygad om att många kommer att bli avskräckta av resultatet. Hur kan någon överhuvudtaget påstå att Sundsvall ska bli en cykelstad? Vem eller vilka vill cykla uppför Norra berget respektive Södra berget? Angående höghuset på torget, placera det ute vid före detta Ranchen, perfekt, eller hur?

Kjell M

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons