Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Navet är inte en trygg plats

Annons

Kommentar på "Nya insatser genomförs – så ska Navet ska bli tryggare i sommar", ST 28 maj.

Jag läste vad Bodil Hanssons kommentarer i en artikel i ST – och jag måste ju bara reagera. "Navet är en relativt trygg plats" tycker hon. Du har väl antagligen inte varit inne på busstation? Där är det inte tryggt, det kan jag lova. Gamla människor som väntar på bussen vågar inte gå in vänthallen, inte ens på dagen.

Läs också: Ryckte åt sig plånbok på Navet – rånoffer föll till marken

Där ligger missbrukare på golvet. Det stinker sprit och langarna gör upp sina affärer där. Visste du inte det Bodil Hansson? Vem som helst som går in där kan se det. Och du pratar om att bjuda på kaffe. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Vi som väntar på bussen behöver inget kaffe. Vi behöver ett ställe att värma oss på medan vi väntar. Jag tror knappast att missbrukarna på navet vill ha kaffe ... Jag kan inte gå med barnbarnen in på busstation. De blir rädda när de går in där. Förra året var kommunen ute med enkäter på navet där man skulle komma med lösningar. Ingenting har gjorts. Var är poliserna? Jag är på stan varje dag och inga poliser syns till. De borde vara där och slänga ut missbrukarna så att gamla människor vågar gå in där tills bussen kommer. Så här har det varit i många år och ingenting görs. Det hjälper inte med kaffe Bodil Hansson.

Birgitta Smith

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons