Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ni har raserat sjukvården och ert eget parti

Annons

Socialdemokraternas tid är förbi. Förmodligen är detta närmare än vi tror. Socialdemokraterna på riksdagsnivå får sitt stöd i stor omfattning från Norrland där en stor andel av valrösterna kommer ifrån. Nu har några få socialdemokratiska politiker i landstinget Västernorrland och hälso- och sjukvårdsnämnden i denna region antagligen sett till att Socialdemokraternas tid är förbi, oavsett hur framtida röstningsförfaranden kommer att se ut.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

När man till och med hör att folk långt utanför länsgränserna tycker till i den politiska debatten som våra landsting och kommunpolitiker i Norrland bedriver så skakar folk på huvudet och undrar hur det är möjligt att man kan hålla på som ni gör med skattebetalarnas pengar. Man går i täten för att nedrusta Sveriges vård och välfärd i Sveriges inland.

Jag tror helt enkelt inte att ni begriper vad ni håller på att ställa till med för socialdemokratin i hela landet, just på grund av er egoism som ni låter styra över andra människors liv och rättighet till lika vård för alla.

Ewa Back, Erik Lövgren och Eva Sonidsson kommer att gå till historien som sossarna som raserade sjukvården helt i Västernorrland. Ni har gett ordet maktmissbruk ett ansikte som kommer att bli svårt att sudda ut.

Ante

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons