Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är det upp till bevis, Sundsvalls kommun

/

Annons

Den 8 april 2014 var det ett informationsmöte på Allas aktivitetshus (Folkan) i Matfors där Matforsborna var inbjudna till information och utfrågning av alla partier i Sundsvalls kommun. Många Matforsbor hade hörsammat inbjudan, det var nästan fullsatt i biosalongen så vi var många som hörde när Socialdemokraterna stod och lovade "kommer vi att vinna valet i höst, så lovar vi att Allas aktivitetshus ska ägas av Sundsvalls kommun". Det lovade även Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Sverigedemokraterna med flera.

Så nu vill vi se att ni håller vad ni lovade. För det har väl ingen kunnat undgå att se vad Ulla-Britt Lagergren uträttat där med sitt engagerade arbete med alla ungdomar som har hamnat lite på sned i samhället. Hon driver kaféet med hjälp av ungdomar och personer som så småningom ska ut i arbetslivet. Vad kommer att hända med dem om inte Allas aktivitetshus får vara kvar? Och vart ska alla föreningar, bland andra SPF Club Marmen, MIF, PRO, Matfors trädgårdsförening och Matfors skola i fortsättningen hålla till med sina möten?

Enligt Ulla-Britt Lagergren så tänker hon stänga, "sluta" den 31 december. Då stänger hon kaféet, då hon inte fått något svar från Sundsvall kommun. Hon har ledsnat.

Så vakna upp Matforsbor, föreningar med flera. Vi måste protestera nu, innan vi förlorar Ulla-Britt och Allas aktivitetshus.

Och Sundsvalls kommun, nu är det upp till bevis, eller var det bara tomma löften, för att ragga röster till valet? Ja, just det. Ni vann ju valet, eller hur?

Anne-Marie Renström

Kassör i SPF Club Marmen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons