Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Obehöriga ska inte parkera i sjukhusets garage

Annons
Insändarskribenten tycker att obehöriga ska sluta att parkera sina fordon i garaget i Sundsvalls sjukhus.

Jag måste skriva av mig lite ilska känner jag... Jag jobbar på Sundsvalls Sjukhus och har nu äntligen fått en garageplats efter att ha stått i kö sen 2013. Jag betalar 220 kronor i månaden och det står klart och tydligt ovanför garageinfarten att det är till för personal och funktionshindrade. Lik förbannat så ställer sig obehörigt folk där, som frostar, städar och allt möjligt annat som d gör med sina bilar.

Det är ett jäkla gnäll från obehörigt folk över att de inte får stå där, personal från transport som sätter böter blir hotade, folk svär, är fruktansvärt otrevliga och någon tyckte "att jag betalar minsann skatt". Eh... Jaha, det gör jag också, men innebär det att jag får parkera gratis på olika platser i stan?

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Det har utökats med 150 parkeringsplatser utanför entrén. Det finns rullstolar vid entrén. Är man med barn kan man få åka rullstol till förlossningsavdelningen, eller man kan bli avsläppt vid ingång till förlossningen.

För Plus-kunder: Parkeringskaoset vid sjukhuset mot en lösning – här byggs parkering för 153 bilar

Jag har hört att det är många gravida som är bekymrade över att man inte får stå i garaget... Herregud, jag pendlar drygt 8 mil till jobbet och fler med mig har långa resor. Är det för mycket begärt då att vi har garageplats? Usch för missunnsamma människor och ännu mer usch till dem som bara är lat och otrevliga. Sådär, nu har jag sagt mitt.

Lotta

Läs också:

150 nya parkeringsplatser planeras vid Sundsvalls sjukhus

Idioti att personalen tar upp platserna i sjukhusets parkeringsgarage

För Plus-kunder: Efter kommunens p-höjning – nu kan billig pendlarplats stå på tur: "Troligen höjer vi"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons