Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pa Dibba glömmer vad GIF Sundsvall har gjort för honom

Annons

Om det är något som är pinsamt så är det Pa Dibbas och Hammarbys agerande. Det fanns en överenskommelse, ett så kallat gentlemen’s agreement mellan GIF Sundsvall och Hammarby om att Dibba inte skulle spela mot Sundsvall. Men det struntade Nanne Bergstrand och Hammarby i totalt.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Jag vill i övrigt inte kommentera Nanne Bergstrands låga kommentarer. Kommer Hammarby utanför tullarna tror de att de kan uppträda som det passar dem. Buandet måste ju ses som ett missnöje med att Hammarby och Dibba inte uppträder som goda sportsmän. Man blir ju verkligen bedrövad när man ser hur Dibba går in i närkamperna mot Tranberg och Naurin, som en vecka tidigare var hans lagkamrater. Mycket svagt av Hammarby och Dibba.

Dibba tycker tydligen också att han varit någon sorts Messias för GIF Sundsvall. Han glömmer allt som klubben gjort för honom. Här i Sundsvall har han fått lära sig spela fotboll och utvecklats till en allsvensk spelare. Sedan försöker Kennedy Bakircioglü tala om för Sundsvallspubliken hur man skall uppträda. Det kan man ju bara kommentera med: “Sopa rent framför er egen dörr” innan ni i Hammarby försöker rätta på andra.

Tommy Bergman

Läs också:

Pa Dibba och Hammarbys kapten sågar Sundsvallsfansen: "Det är pinsamt"

Avskedet till Dibba blev ovärdigt, sorgligt – och onödigt

Pinsamt gjort av Pa Dibba

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons