Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Personalen erbjuds stanna kvar och vi ska utveckla vården på Alnö vårdcentral

Annons
Hassan Soleymanpur skriver att Caspien Vårdteam bland annat tänker utveckla diabetesvården samt förbättra uppföljningen av sjuka äldre på Alnö. Ove Öst / Anki Haglund

Replik på Hur blir det med vårdcentralen på Alnö? ST 14/2.

Nuvarande vårdgivare Praktikertjänst sade upp sitt kontrakt för snart ett år sedan. Därefter har det stått alla vårdgivare fritt att ansöka om att få driva Alnö vårdcentral vidare. Det är endast vi som har sökt och blivit godkända som ny vårdgivare.

Fredagen den 6 april går Praktikertjänsts avtal ut och vi öppnar måndagen den 9 april. All personal erbjuds att stanna kvar på sina tjänster. Vi är ett lokalt Sundsvallsföretag som har stor kunskap och erfarenhet om primärvårdens uppdrag, och kommer att satsa på att ge Alnö vårdcentrals patienter den bästa vården.

Alnö vårdcentral är känd för att bedriva en god vård och att ha nöjda patienter. Det kommer vi fortsatt att jobba för, vi kommer inte sitta nöjda i båten, allt kan bli ännu bättre. Därför vill vi under första året utveckla diabetesvården, ge högre kontinuitet för uppföljning av sjuka äldre och även satsa på BVC och MVC. I ett ytterligare steg att säkra den medicinska kvalitén kommer vi att ha en läkare som chef på vårdcentralen.

Hassan Soleymanpur

Familjeläkare, specialist i allmänmedicin

Caspien Vårdteam AB

Caspien Alnö vårdcentral

Läs också:

Landstinget har tecknat avtal för fortsatt drift av Alnö vårdcentral

Patienter på Alnö vårdcentral behåller sin listning – snart tar nya ägarna över

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons