Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rättelse ledde till borttagen tid

Annons

Efter flera år av felbehandlingar, rädsla och förtvivlan för folktandvården i centrum blev jag anvisad till oralprotetik, till en övertandläkare för protetikundersökning.

Rädslan som jag har för tandläkare gjorde att jag hade en god vän med mig. Efter det som skrivits i daganteckningen påpekade jag att ordet "ledsagare", som skrivits tre gånger, var fel. "Medföljare", som var rätt, skrevs en gång. Jag ville att felaktigheterna skulle rättas till.

Tiden som jag har fått är nu borttagen. Jag förstår att han är så dominant och kränkt av att en 80-årig kvinna påpekat att han har begått ett fel. Jag ringde upp och frågade varför tiden inte finns kvar. Svar: "Jag känner att det inte finns något förtroende mellan oss. Det finns andra tandläkare i stan." Jag ställer frågan om förtroendet baseras på påpekandet om felskrivningen i daganteckningen. Svar: "Förtroendet saknas."

Landstinget Västernorrland blöder, det skrivs det ofta om. Det är nog sant, men ingen vågar stoppa blödningarna. Dominansen är övervägande, och felbehandlingar görs i delar av vården. Det är vi, fotfolket, som via skatten avlönar de dominanta arbetstagarna.

Äldre pensionärer ska vara tysta. Landstingsanställda håller varandra om ryggen.

Snart tandlös samhällskritiker

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons