Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så får ni min röst vid nästa val

Annons

Ett välmenande tips till politiska partier i Sverige. Jag har satt upp en liten lista med baskrav för det parti som ska vinna min röst vid nästa val. Jag har nämligen fått mer än nog av det nya Sverige som jag ser växa fram. Allt var inte bättre förr men väldigt många saker var bättre förr än vad det är i dag. Jag orkar inte längre med ett Sverige med ideliga bilbränder i storstäderna vilket får Sverige att likna ett nytt Bagdad.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Jag orkar inte se mitt Sverige där mina landsmän har gått och blivit spritt språngande galna och där unga kvinnor blir sexuellt ofredade mitt bland andra människor. Vart tog respekten vägen? Vad hände med individernas empati och sunda förnuft? Jag vet bara att det här är nya avarter i vårt svenska samhälle som vi klarar oss utan. Skottlossningar ska vi bara inte tala om eller knarkandet där handel med knarket inte längre döljs utan handel sker inför öppen ridå. Hur har svenska folket kunnat personlighetsförändras på dylikt vis?

Någonting måste till, för många med mig längtar nu tillbaka till det Sverige som man hade förmånen att få växa upp i. Det parti som bäst arbetar för en återgång till det tidigare bättre samhället kommer att vinna min röst vid nästa val. Men detta är inte nog. Mitt parti ska också vara det som reinvesterar skattemedlen i skattebetalarna. Som startåtgärd borde Sveriges dricksvatten undersökas. Kan möjligen galenskapen vi drabbats av komma från vårt vatten? Varför uppträder svenskarna mer och mer som primitiva vildar?

Valle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons