Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stressad pappa: Din förståelse betydde mycket när mitt barn hade skadat sig

Annons
En pappa tvingades att lämna affären efter beskedet att hans barn hade skadat sig. Nu tackar han personen som tog hand om den fulla kundvagnen. Bilder: Hasse Holmberg/TT

Mitt bland mjölk och smör i mataffären fick jag ett telefonsamtal. Mitt barn hade skadat sig och måste åka till akuten. En halvfull vagn med skannade varor kan rulla ganska fort om den måste. En orolig och förvirrad pappa som helt plötsligt fått väldigt bråttom kan inte alltid uttrycka sig speciellt tydligt.

Jag vet inte om du förstod anledningen men jag såg att du förstod innebörden. Du förstod att jag var tvungen att lämna allt från frysta pommes till fetaost och dra. "Det är lugnt, jag fixar det" var allt jag hörde. Jag vet att det betydde merjobb för dig, jag är ledsen för det. Fast det som betydde 25 minuters merjobb för dig tog mig 25 minuter snabbare till mitt rädda och ledsna barn, de där 25 minuterna betydde ganska mycket för mig, mer än du kanske förstod när jag hasplade ur mig att jag inte kunde handla färdigt och än mindre skulle hinna hem till kylskåp med mina varor.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Så till dig som jobbade i kassan på Shopexpress på Coop i Birsta strax efter klockan 14 torsdag den 17 maj och fick ta hand om min halvfulla vagn vill jag bara säga: Tack! Vi är hemma nu, några ben var brutna men de kommer att läka.

Pappan med vagnen

Fler insändare:

Ni glömmer bort en stor väljargrupp – vi sitter isolerade i våra hem med en liten matlåda

Brevinkasten togs bort av säkerhetsskäl – men det ska inte vara krångligt att deklarera

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons