Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta krafttag mot drogerna

Annons

Lördagen den 13 september i Sundsvalls Tidning har Katarina Vikström en mycket bra artikel där hon intervjuat Hans Johansson.

Jag har samma uppfattning. Jag har också uppmärksammat att inget av våra partier har haft med det i valfrågorna. Varför, de kan väl inte tycka att det är bra som det är nu.

Det "måste" satsas mer på narkotikahundar i tullen och postterminalerna, för kommer det inte in i landet, finns det inget att sälja eller köpa.

Jag har sagt många gånger att om jag skulle vinna mycket pengar skulle jag skänka pengarna till narkotikahundar. Men än har turen ej kommit. För någon månad sedan fick jag ett telefonsamtal (Bingolotto eller Postkodlotteriet, minns ej vilket) som frågade vad jag skulle göra om jag vann mycket. Jag svarade att jag skulle skänka pengarna för att vi skulle få fram fler narkotikahundar.

Killen blev stum och mycket förvånad.

Lördagen 20 september kunde man läsa i Expressen att knarkhunden Hattrick nosade fram 44,7 kilo hasch. Fantastiskt.

En annan sak jag funderat över (när inte politikerna gör något). Varför inte ordna en gala i tv, där folk får ringa in och skänka pengar. Kalla den till exempel "En gala för Sveriges barn och ungdom".

GSA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons