Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ulvsjövägen är i ett bedrövligt skick igen

/

Annons

I mitten av juni fick vi årets första skrapning av vägen, trots att det brukar göras tidigare, trots att timmerbilar belastat ­vägen betydligt hårdare än vanligt.

Nu är vi snart i mitten av oktober och ingenting har gjorts sedan juni. Timmertransporterna fortsätter och vägen är ånyo i ett bedrövligt skick.

Undrar vad Trafikverket/Svevias entreprenör gör? Ett är då säkert, Ulvsjövägen är inget man bryr sig om.

Fick en tjusig folder från Trafikverket med rubriken ”Var med när väntan når sitt slut”. Det handlar förstås om bron i Sundsvall.

Att vänta är inget nytt om man bor i glesbygd, där väntar vi ständigt på att Trafikverkets entreprenörer ska fullfölja sina uppdrag.

Intressant också om kommunens nya politiska ledning tar sig an glesbygdens utmaningar som man lovat. Vägarna är ett område man borde överlägga med Trafikverket om, alltså skötseln av de grusvägar som Trafikverket ansvarar för. Jag misstänker att det är fler vägar än Ulvsjö­vägen som missköts, vägar som ska transportera människor till arbete och tätorter, skolskjutsar, kommunala servicebilar, renhållningsfordon, timmerbilar etcetera.

Vi väntar, som vanligt!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons