Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Värre trafikproblem i andra städer

/
  • Trafikmängden i Sundsvall är inte oroande i jämförelse med andra städer.

Annons

Ni som jobbar med trafikmängder i Sundsvall har tydligen aldrig varit utanför länsgränsen, eftersom ni tycker att de trafikmängder som ni redovisade i söndagens ST var så stora. Det är jättelite i jämförelse med Stockholm, Malmö och Göteborg.

Och om ni skulle vidga era vyer och åka utomlands till Rom, Paris, London, Hong Kong, Bangkok Shanghai med flera så skulle ni bli chockade av alla bilar och köer som finns där. Så vidga era vyer och lägg av med planerna på att flytta E14-trafiken till Timmervägen, och andra dumma förslag på förändringar av trafiken. Vem kommer att åka flera mil i omväg för att köra E14 via Timmervägen. Har ni hört talas om gps i bilen? Den talar om närmaste väg, det använder bland annat långtradare och vanliga bilar för att hitta närmaste väg.

Sluta upp med att förvanska verkligheten med att Sundsvall skulle vara en stor stad med mycket trafik. I verkligheten är Sverige en pyttenation med mindre än tio miljoner invånare och Sundsvall en småstad. Miljöpartiet vill framhålla att Sverige måste minska på utsläppen från bilar, det har ingen som helst betydelse för klimatet i världen, det är inte en promille som vi släpper ut. Det är tragiskt att se hur alla miljöpartister förvanskar verkligheten, och låter det framstå som att vi i Sverige ska betala mer skatt för drivmedel för att miljön ska bli bättre i världen.

Åk till de länder och städer i världen som har mest invånare och bilar och påverka dem i stället. Där gör ni bättre nytta i stället för att hela tiden göra det sämre för oss svenskar. Miljöpartiet i Sverige är livsfarligt för oss svenskar.

Storstadsbesökare i världen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons