Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem vågar stå för det stundande trafikkaoset i Sundsvall?

Annons
Skribenten vill veta vilka som står upp för förändringarna av gamla E4 och de konsekvenser det innebär. Bild: Fredrik Söderberg / Jan Olby

Vi vet alla att det är och kommer bli än värre miljö- och trafikproblem i Sundsvall med den nya "trafiklösningen" av gamla E4, det är ett faktum som man inte kan ducka för.

Så här i stundande valtider finner jag det lite intressant att veta hur partierna i Sundsvall ställer sig till att betala över 200 miljoner kronor för att införa en grön och fin gräsmatta framför kasinot, och samtidigt skapa totalt trafikkaos i hela staden?

För Plus-kunder:  Avgörande steg för gamla E4 – i sommar börjar bygget

Vilka partier är det egentligen som ansvarar för den föreslagna katastrofen som är på väg att implementeras? Vem eller vilka står upp i dag för denna lösning/katastrof som är på väg att ske?

Har vi inte andra pockande behov än att lägga över 200 miljoner kronor på att dagligen reta upp de som behöver pendla in och ut ur staden? Vi pratar alltså en femtedels miljard kronor för att medvetet införa trafikkaos.

Jag kan se ganska stora behov i busstrafiken. Och hur är det med vården? Skolan? Omsorgen? Navet? Jag vill gärna veta hur partierna i Sundsvall ser på denna fråga inför valet.

Jösses

Läs också:

► För Plus-kunder: Här kan gamla E4 dras om – planer på två skarpa kurvor: "Minska känslan av genomfart"

En halv miljard för att gynna cyklister – har Trafikverket hur mycket pengar som helst?

Trafikkarusellen snurrar vidare i Sundsvall – när ska kommunen inse bilens värde?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons