Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi fortsätter klaga på buskörningarna i Matfors så länge problemet kvarstår

Annons

Jag är så trött på er som kör runt Matfors om kvällarna och håller folk vakna. Förstår ni inte att era a-traktorer, mopeder och fultrimmade Volvobilar är extremt högljudda? Ni får ha vilka intressen ni vill och om ni vill köra omkring planlöst i timtal, så gör för all del det. Men det vore bra om ni kunde uppvisa en liten strimma empati för era medmänniskor och inte köra omkring i tätt bebodda områden fram till klockan två på nätterna. Ett speciellt omnämnande måste ges till alla a-traktorer med häpnadsväckande höga övervarvande motorer som passerar förbi alldeles utanför mitt fönster 40-50 gånger per kväll.

Jag vet att det har klagats om det här förut och jag är ledsen om ni är trötta på att läsa dylika insändare. Dessvärre så måste jag tyvärr informera er om att de kommer fortsätta så länge problemet kvarstår. Och i framtiden är sannolikheten hög vissa av oss kommer uttrycka vårt missnöje på andra sätt än att bara skriva sura insändare. Polisen i Västernorrland må vara underbemannad och underfinansierad, men jag tror att om tillräckligt många av oss sömnlösa och irriterade Matforsbor ringer in och klagar så kommer de nog att köra ut hit ändå.

Läs också: Lystring, förare av epa-traktorer i Matfors – leken måste sluta

Ett sista ord till er föräldrar som vet att ni har barn som sysslar med detta: Ta lite ansvar och kontrollera era ungar.

C

Läs också:

Vansinnesfärderna i Skönsberg måste få ett stopp

A-traktorer som buskör i 80 – hur kan det få fortsätta?

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons