Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi ser ju att det snöar och blåser – måste det livesändas?

Annons
Skribenten förstår inte varför ST livesände under snöovädret. Chefredaktör Karin Näslund svarar att det sett till mottagandet hos läsarna har varit uppskattat. Bild: Jan Olby / Eva-Lena Olsson

Sedan Mittmedia tog över ST har det bara blivit sämre och sämre. Fråga till ST: Vad finns det för intresse i att livesända från torget under stormen?

Men någonting som kommunen underlåter, då blir svaret "vi får se om det finns något intresse". Det räcker att titta ut genom fönstret så ser folk att det blåser och snöar.

För Plus-kunder: Bildspecial från snöovädret – öde på vägar och gator

Fråga till kommunpolitikerna i Sundsvall: Hur kan man gå ut och säga åt folk att ta bussen, när man helt enkelt måste vara medveten om att bussarna stå i tid och otid.

Emotser svar på dessa frågor.

Nu får det vara nog med dumheter

SVAR DIREKT:

Vädret var extremt ett par dagar och vi har rapporterat massor om följderna av det och prognoserna framåt, bland annat genom livesändningar. Sett till mottagandet hos våra läsare så har det innehållet både efterfrågats och uppskattats. Men vi är ju alla olika och vi väljer vad vi vill ta del av! Jag är otroligt stolt över vår rapportering av snöovädret, vi har kanske aldrig tidigare varit bättre i en liknande situation!

Med vänlig hälsning

Karin Näslund, chefredaktör

Läs också:

Hur ska vi kunna ta bussen när det inte går någon?

Snöröjningsfordon står på tomgång – hur är det med miljökraven?

Svagt att inte lyssna på invånarna – ni ger Sundsvall dåligt rykte

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons