Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Intensivt arbete räddar översvämmad restaurangs helg

Efter att hittat restaurangen dränkt i cirka tre centimeter med vatten jobbade både personal och hyresvärd intensivt för att rädda helgens event.

Annons

– Det är en nödlösning, men jag hoppas att våra gäster kan ha överseende med det, säger Nicklas Norberg, PR-ansvarig på restaurang Thai Style.

Det var på torsdagsmorgonen som personalen upptäckte att källarlokalerna stod i vatten, på grund av en vattenledning som gått av utanför.

– Det var någon i personalen som började gråta när vi upptäckte det. Men Mitt Sverige Vatten lagade röret, och sen har alla jobbat hundra procent för att lösa på bästa möjliga sätt, säger Nicklas Norberg.

Under torsdagen och fredagen flyttade man undan alla möbler, rev ut alla blöta mattor, torkade med fläktar, slipade om golvet och började lägga tillfälliga mattor på plats för att kunna ha öppet fredag och lördag som planerat.

– Vi har ett event vi planerat ett tag, med folk som kommer upp från Stockholm och det har varit stort tryck, säger Nicklas Norberg.

LÄS MER: Den genuina känslan av Thailand

För restaurangen som knappt varit öppen två månader är händelsen jobbig.

– Det blir ju en brytpunkt när man precis öppnat en ny restaurang och det här händer. Men det kommer att lösa sig på bästa sätt, säger Nicklas Norberg.