Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Irving och Hallberg campar ihop – premiär för "Camping queens"

De möttes och blev vänner i "Let’s dance".
Nu åker dansaren Tony Irving och stylisten Jonas Hallberg på gemensam husbilssemester i nya programmet "Camping queens".

Ryggsäck, fjällvandring och camping är kanske inte det första man tänker på när det gäller Tony Irving från Let’s dance. Men faktum är att han hyr husbil varje sommar och älskar att kajka runt i Sverige. I Sjuans nya programserie "Camping queens", tar han med vännen och stylisten Jonas Hallberg ut på campingäventyr.

– Vi bor i en husbil och transporterar oss runt med den till olika platser där vi träffar lokalbefolkningen och en del kändisar, säger Tony Irving.

I programmet reser de runt hela Sverige. Första stoppet är Marstrand där de träffar deckarförfattaren Camilla Läckberg och hennes pojkvän Simon Sköld. Men det blir också fjällvandring och ett besök backstage på Malmöfestivalen och Tony Irving utsätter den campingovane Jonas Hallberg för olika utmaningar, som höghöjdsbanor, lerduveskytte och fiske.

– Att se Jonas göra allt detta är underhållning i sig. Det är som "Fångarna på fortet" i verkligheten, säger Tony Irving.

– Och det roliga är att han utmanar mig också. Till exempel hur jag ska se till att servera honom lyxmat när vi är uppe i fjällen.

Det första avsnittet av "Camping queens" sänds den 1 mars.