Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hockey i ny säsong av Månadens match

/

Under fotbollssäsongen sändes fem lokala matcher live på vår hemsida.
Nu står det klart att det även blir en vintersäsong med "Månadens match i Medelpad" – och de två första sändningarna blir från Hockeyettan.

Annons

Nu på onsdag, den 19 november, är vi på plats i Ånäshallen för att sända Kovland–Östersund och onsdag den 3 december väntar Sundsvall Hockey–Östersund.

Båda matcherna kommer att sändas gratis på ST.nu och dagbladet.se samt på våra Mittmedia-kollegors hemsidor i Östersund, op.se och ltz.se. Det kommer även att gå att se matcherna i repris.

Dagbladets sportchef Oskar Lund är programledare i onsdagens sändning från Ånäshallen, medan Roland Engström är kommentator och får sällskap av vår hockeyreporter Eric Westlund.

– Vi börjar sändningen 18.45, en kvart innan nedsläpp. Förutom själva matchen blir det intervjuer med tränare och spelare. Vi kommer också att få besök av gäster från föreningarna i paus och visa ett par förinspelade tv-klipp, berättar Oskar Lund.

Efter de två hockeymatcherna blir det andra sporter i Månadens match i Medelpad.

– Det finns planer på att sända både innebandy och basket, men vi får återkomma om vilka matcher det handlar om när allt är spikat, säger Sundsvalls Tidnings sportchef Maria Nordström.

Mer läsning

Annons