Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV: "Så går det för Sundsvall, Kovland och Wildcats"

/

Det är dags för kval för flera lokala lag. Hockeypuls profiler hyllar Sundsvall och Kovland – och ger sin syn på hur det kommer att gå för division I-lagen samt för Wildcats.
Se också Jimmy Hamrins hyllning till Timrå IK:s juniortränare Henrik Stridh och så har vi hälsat på ett gäng veteraner i Nolby.

Annons

Tidigare avsnitt av Hockeypuls:

Avsnitt 23: Timrå IK:s klubbdirektör Lars Nolander om framtidsplanen och arenaförsäljningen. Dessutom Inside om udda träningsmetoder och Jimmy Hamrins kritik till nya kvalsystemet.

Avsnitt 22: Rutinerade backvärvningen Johan Svedberg om Sundsvall Hockeys satsning, turbulensen i Leksand och sina framtidsplaner. Dessutom klubbmärke-special och en lättad Jimmy Hamrin.

Avsnitt 21: Krisen, räddningen, publiksuccén och Timrå IK:s framtid avhandlades av redaktionens experter – och Henrik Zetterberg berättar om relationen och konflikterna med coachen Mike Babcock.

Avsnitt 20: Möt mannen som ser ut att rädda Timrå IK från konkurs. Fastighetskungen Stig Svedberg berättar om tankarna kring Eon Arena.

Avsnitt 19: Unika bilder från Timrå IK:s omklädningsrum i samband med en match. Vi får se tränaren genomgång, en utskällning och firande. Dessutom inside om ett Ånge IK-gäng som bor i Sundsvall och pendlar tio mil till varje träning.

Avsnitt 18: Hockeybloggaren Jimmy Hamrin är gäst och konstaterar att Timrå IK har byggt laget fel och att "stjärnorna" kostar för mycket. NHL-stjärnan Henrik Zetterberg pratar om förändringen av förlängningen i SHL.

Avsnitt 17: Om Timrå IK:s tunga situation. Lång intervju med tränaren Roger Forsberg och analys i studion. Dessutom: Ex-tikarna berättar om minnet av målvaktshjälten Stefan Liv.

Avsnitt 16: Hockeypuls delar ut mjuka och hårda paket till lokala lag och spelare. Häng också med på en guidad tur i Sundsvall Hockeys omklädningsrum.

Avsnitt 15: Sundsvall Hockeys tränare Göran Tärnlund inför Allettan och så har vi varit på besök hos Njurunda SK.

Avsnitt 14: Landslagsbacken Annie Svedin om Wildcats kärva läge, tankarna inför hemma-VM och om Leif Boork som förbundskapten. Dessutom har vi besökt Ånge IK och träffat två eldsjälar.

Avsnitt 13: Legendaren Mats Näslund om A-lagsdebuten i Timrå, hur han banade väg i Montreal – och sin drömfemma.

Avsnitt 12: Elitdomaren Anders Ahlström om huvudtacklingar och regeländringar. TIK:s Per Hallin om vem i laget som är mest noggrann med klubb-tejpningen.

Avsnitt 11: Daniel Öhrn om karriärens allvarligaste skada. Dessutom får vi följa med in i Timrå IK:s behandlingsrum.

Avsnitt 10: NHL-scouten Håkan Andersson berättar om när han draftade Henrik Zetterberg.

Avsnitt 9: Klubbdirektör Lars Nolander om Timrå IK:s ekonomi. Och Per Svartvadet om målet som krossade Timrås gulddrömmar.

Avsnitt 8: Fokus på TV-pucken. Och Timråmålvakten Adam Ohre om skräckskadan.

Avsnitt 7: Eric Moe om uppbrottet från moderklubben och rivaliteten mellan Timrå och Sundsvall. I nostalgin berättar Jonathan Hedström om den klassiska kvartsfinalserien mellan Timrå och Djurgården 2005.

Avsnitt 6: Jonathan Hedström berättar om spelet bakom kulisserna när Timrå IK åkte ur Elitserien.

Avsnitt 5: Bloggaren Jimmy Hamrin om Timrå IK:s inställning, i studion berättar Emil Pettersson om valet att stanna i Timrå IK och så har vi besökt Ånge IK.

Avsnitt 4: Skrockfulla spelare. Sundsvall Hockeys målvakt Magnus Åkerlund om märkliga grejer han haft för sig och Timrå IK:s Per Hallin avslöjar vem som är den värsta han spelat med.

Avsnitt 3: Sundsvall Wildcats lagkapten Lina Holm gäst i studion och reportage med två Timrå IK-backar.

Avsnitt 2: Fokus låg på Sundsvall Hockey och Kovland inför premiären i Hockeyettan.

Avsnitt 1: Timrå IK:s sportchef Kent Norberg var gäst och berättade om lagbygget. Fem experter gav också sin syn på vad de tror om den här säsongens lag.

Mer läsning