Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fakta: Därför är Timrå ett vinnarlag igen

Annons
Bättre målvaktsspel. Mika Oksa darrade i början, Johan Asplund var bra men vann inte matcherna. Nu har Johansson bestämt att Oksa är förstekeeper och finländaren växer. Stabiliteten i går påminde om Kimmo Kapanen.
Kent Manderville. Kanadensaren har tillfört energi och dragit med sig de andra. Har till och med visat sig vara viktigare än någon kunnat tro och hoppas. Han är dessutom rätt komplement till Krykov och Ström. I dem kan TIK ha hittat den vassa förstakedja som krävs för framgång.
Självförtroende. Oksas bättring smittar av sig. Backarna är inte lika stirriga längre och vågar stå upp. Forwards är mer kreativa, går in med fart i anfallen och går för mål när de får chansen.
Trygghet. Självförtroendet har gett trygghet. Timrå har hittat en grund att stå på och det börjar påminna om spelet från framgångsåren, även om det fortfarande är en bra bit kvar till den höga klassen.
Formationerna. Förstakedjan är given numera och \"Robban\" har hittat rätt med ex-modoiterna. Johansson har efterlyst kedjor som kliver fram. Dessa två har gjort det och får alltmer förtroende. Finns även ljusglimtar i övriga kedjor.

Mer läsning

Annons