Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han går in som center i Timrå efter skadan

Hockeyallsvenskan, omgång 30
Timrå IK–BIK Karlskoga, Timrå Isstadion, 16.00.

Annons

Läget i laget

Andreas Molinder var egentligen spelklar redan till förra matchen, mot Västerås, men ställdes vid sidan på grund av att Johan Persson anslöt till truppen. Mot Karlskoga är dock tanken att Molinder ska gå in som center i någon av de fyra kedjorna. I övrigt oförändrat skadeläge, vilket innebär att Marcus Bohman (ljumske), Simon Fernholm (ljumske), Johan Johnsson (axel) och Alexander Lindgren (hjärnskakning) saknas.

LÄS MER: Timråbacken om tuffa behandlingen: "Som att någon hackar med nålar"

Tränarsnack

"Karlskoga är en svår motståndare som vi haft jämna och täta matcher med, både i år och ifjol. Det blev för mycket mål och för lättvindigt när vi var där nere sist. Vi måste hålla oss till vårt spel och täta till mittzonen, vilket vi lyckats bra med i de senaste matcherna. Vi bör också bli mer aktiva utan puck eftersom de gillar när spelet böljar", säger Roger Forsberg.

Notera att ...

... Timrå vill bygga vidare på succékedjan från matchen mot Västerås, med återvändande Johan Persson och talangerna Jonathan Dahlén och Elias Pettersson. Tränare Forsberg tror på en ny bra insats mot Karlskoga.

... Timrå är ett av seriens målsnålaste lag (63 gjorda, 73 insläppta) medan Karlskoga är det tveklöst mest målglada (98+90).

... Karlskogas högerforward Marcus Nilsson leder poängligan i Hockeyallsvenskan med 32 poäng (8+24) på 29 matcher.

LÄS MER: Timråtränaren om succékedjan: "En kedja med kemi"

Matchen följer du här

Mer läsning

Annons