Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hedström kvar i TIK — Hagos försvinner

Jonathan Hedström har signerat ett nytt tvåårskontrakt med Timrå IK. Men stjärnan kan ändå försvinna till Nordamerika. Där Yared Hagos med största sannolikhet kommer att spela till vintern.

Annons
I kväll ska \"Jonte\" göra livet surt för letterna i Innsbruck och se till att Tre Kronor vinner sin grupp och därmed får bästa tänkbara lottning i torsdagens VM-kvartsfinal.
Han gör det som Timråspelare, något han kommer att vara de närmaste två säsongerna.
I går skrev han som förväntat på ett nytt kontrakt med TIK.
Tittar man på de ytterforwards som inte kommer från NHL så tycker jag att han är bäst i Sverige, säger Timrås sportchef Kent Norberg och tillägger:
Det som är så roligt är att han hela tiden sagt att Timrå är det enda alternativet i Sverige och han har inte förhandlat med någon annan klubb. Hade det blivit budgivning hade vi inte kunnat vara med.
Så det blir ingen drömlön som det talats om?
Det är klart att han har en bra lön, det är det inget att hymla om. Men är man bäste ytterforwarden så är det klart man tjänar bra.
Hedström kan bryta kontraktet fram till den 15 juli för spel i NHL.
Visst är jag orolig för det, men är det så att han får ett bra kontrakt där så är jag den förste att gratulera. Vi får leva med att det är så, säger Norberg.
Nu har Timrå tolv forwards på kontrakt.
Det blir ingen 13:e den närmaste tiden.
Sportchefen har räknat bort Yared Hagos till Dallas Stars organisation.
Jag tror att han kommer spela därborta. Jag har fått de indikationerna. Det är klart det är ett avbräck, men jag har kalkylerat hela tiden med att han försvinner, säger Norberg.
Kent Manderville?
Han blir inte erbjuden något kontrakt om \"Jonte\" inte säger upp sitt kontrakt. Gör han det så är Manderville ett högintressant namn.
Backsidan?
Som det ser ut just nu kommer vi att börja med de sju backar vi har.
Unge Eric Moe finns just nu med som extra åttonde back.

Mer läsning

Annons