Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart: Han blir klubbchef i Sundsvall Hockey

/

Magnus Holmvall har lämnat Sundsvall Hockey.
Nu tar Magnus Sjödin över som ny klubbchef.

Annons

Kommunstyrelsens tidigare ordförande, Magnus Sjödin, tar över som ny klubbchef i Sundsvall Hockey efter Magnus Holmvall.

– Vi är mycket glada att kunna knyta Magnus Sjödin till oss då han väl stämmer in på den profil vi tagit fram för tjänsten. Han har mycket goda ledaregenskaper och har inom politiken visat att han med sina medarbetare kan nå resultat. Han är även känd i regionen vilket vi ser som positivt säger Sundsvall Hockeys ordförande Kjell-Arne Sköldh i ett pressmeddelande.

Magnus Sjödin:

– Det var med stor glädje men också ödmjukhet inför uppgiften jag tackade ja till erbjudandet. Att få förtroendet att bli klubbchef i den klubb jag följt och hejat på i så många år känns naturligtvis hedrande och stimulerande.

– Jag är övertygad om att Sundsvall Hockey har något stort på gång och det är en förening som med styrelse, personal och alla frivilliga krafter sakta men säkert byggt en bra grund att stå på, både organisatoriskt och ekonomiskt. Detta ger oss stora möjligheter att lyckas, inte bara med A-laget, utan även på junior- och ungdomssidan samt med våra damer i Wildcats. Att få förmånen att vara en del i detta i framtiden känns jättebra.

Nu siktar Sundsvall Hockey på ett etablera sig i Hockeyallsvenskan.

– Vi vet att det finns ett stort intresse för Sundsvall Hockey i regionen och vi tror att vi med Magnus i organisationen lagt ytterligare en pusselbit som gör att vi kan fortsätta på den inslagna vägen, där första målet är att etablera klubben som ett stabilt allsvenskt lag, säger Kjell-Arne Sköldh.

Mer läsning

Annons