Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kritiken plockades bort: "Man undrar om Cmore är Nordkorea"

/
  • Det var många som kritiserade CMore efter den dåliga sändningen i går, och framför allt att kommentarer på deras Facebook tagits bort.

Tre omgångar i Hockeyallsvenskan – och tre sändningshaverier.
På torsdagskvällen rasade tittarna i Hockeysverige mot distributören – vilket fick till följd att Cmore plockade bort kritiska inlägg på Facebook.
– Man undrar ju om Cmore är Nordkorea, säger Klas Enochsson.

Annons

Inför hockeysäsongen förvärvade Cmore rättigheterna till Hockeyallsvenskan vilket innebar att bolaget nu sitter på rättigheterna till Sveriges två bästa serier i ishockey.

Många jublade – men när säsongen drog i gång har det inte gått helt smärtfritt.

Det har varit stora problem att komma in på apparna och webbsändningarna har hackat.

Under gårdagen var det full omgång i Hockeyallsvenskan, samtidigt som SHL spelade fem matcher – då brakade systemet ihop och sociala medier fylldes av kritik.

– Det är klart att man blir förbannad. Jag betalar dyra pengar för det här, då vill man att det ska fungera, säger Klas Enochsson.

Han följer Leksand och har försökt se samtliga tre matcher via Cmore.

– Det har varit problem i alla matcher så här lång. Jag förstår inte vad problemet är? De säljer en tjänst för 299 kronor i månaden 2015 och klarar inte av tekniken. Jag tycker det är skandal.

Under gårdagskvällen gick Cmore ut med ett meddelande på Facebook: "Våra tekniker jobbar på att lösa problemen så snabbt som möjligt. Vi ber så mycket om ursäkt för besväret som detta orsakar".

Enochsson svarade på inlägget:

"Tjena C more – det här gjorde ni ju riktigt bra. Hur har ni tänkt lösa det här lilla missödet? Byta namn till C Less eller C nothing at all?"

Men, inlägget blev inte långvarigt utan plockades bort omgående.

– De kunde inte ta det alltså? Man undrar ju om Cmore är Nordkorea?, säger Klas Enochsson.

Under gårdagskvällen skickade kanalen ut ett kort meddelande att de ”upplever tekniska problem med C More-apparna på samtliga plattformar” och att det fanns tillfälliga problem med matchen Mora–Oskarshamn.

”Våra tekniker jobbar på att lösa problemen så snabbt som möjligt, vi ber så hemskt mycket om ursäkt för besväret som detta orsakar”.

Sporten har utan framgång sökt Cmores pressansvariga, Ulrika Westerberg, för en kommentar.

Mer läsning

Annons