Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nedsläpp: Timrås sista match innan juluppehållet

Efter fem raka segrar väntar den sista matchen innan juluppehållet. På torsdag gästar Timrå Norrköpingslaget Vita Hästen som vunnit de två senaste mötena med Timrå.
– Det är dags att bryta förlusttrenden mot dem, säger Timrås tränare Roger Forsberg.

Annons

Nedsläpp, Hockeyallsvenskan, omgång 48.

HC Vita Hästen–Timrå IK, Himmelstalundshallen, 19.00.

Läget i laget

I Timrås trupp saknas tre spelare; Marcus Bohman, Elias Pettersson och Johan Johnsson. Elias Pettersson deltar i ett landslagsläger till och med lördag. Efter årsskiftet beräknas Johan Johnsson vara tillbaka för spel efter sin skada.

Tränarsnack

Roger Forsberg, Timrå IK: "Sist hade vi ett bra försvarsspel och det måste vi fortsätta med. Johan Mattsson var återigen bra i målet och det som vi släppte igenom bakåt det tog han. I mötet med Vita Hästen måste vi hålla tight och inte spela för spretigt. Det är viktigt att vi håller ihop laget. Vi är bra i mittzonen och ska försöka behålla koncentrationen. Vita Hästen är ett svårt motstånd, de spelar tight och har en bra målvakt. Vi har förlorat två matcher mot dem och nu är det dags att vi bryter den förlusttrenden mot dem".

Notera att..

... Timrå är formstarkt och har tagit sju vinster på åtta matcher.

... Timrås målvakt Johan Mattsson har storspelat och hållit nollan två av de tre senaste matcherna.

... Vita Hästen ligger en placering ovanför Timrå men förlorade i senaste matchen mot Leksand.

... Med en match kvar innan det korta juluppehållet ligger Timrå på en åttonde plats i tabellen, på den sista play-off-platsen.

Mer läsning

Annons