Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Nubben" om lagbygget

/
  • Timrå IK:s sportchef Kent Norberg är gäst i det första avsnittet av Hockeypuls, där ST:s Maria Nordström är programledare.

På onsdag förmiddag är det premiär för vårt nya program Hockeypuls.
Där sätter vi fokus på den lokala ishockeyn och gäst i premiäravsnittet är Timrå IK:s sportchef Kent Norberg.

Annons

Ett nytt avsnitt av Hockeypuls kommer att publiceras på vår hemsida varje onsdag. Den här onsdagen sammanfaller det med Timrå IK:s premiär i Hockeyallsvenskan hemma mot Mora på onsdagskvällen.

I programmet berättar Kent Norberg om lagbygget. Varför valde man att byta tränare? Hur tycker han att nyförvärven skött sig på försäsongen? Var det tufft att "skiljas" från de senaste säsongernas assisterande tränare Ante Karlsson som varit länge i föreningen?

Det och mycket mer får ni svar på i Hockeypuls.

– I varje avsnitt blir det också en utblick, med de hetaste hockeysnackisarna från den senaste veckan. Vi bjuder även på ett nostalgiklipp, en spelexpert ger sina bästa tips – och så dyker hockeybloggaren Jimmy Hamrin upp och tycker till om både det ena och det andra, säger Sundsvalls Tidnings tf sportchef Maria Nordström som är programledare i det första avsnittet.

Hon fortsätter:

– Varje vecka blir det också ett reportage och den här veckan har vi pratat med fem olika experter som ger sin syn på den här säsongens upplaga av Timrå IK.

Hockeypuls är den senaste av flera satsningar på webb-tv på ST.nu och dagbladet.se i år. Under hela säsongen har ni en gång i veckan kunnat se GIF-puls Studio med fokus på GIF Sundsvall. I våras körde vi i gång med Månadens match i Medelpad, en uppskattad satsning där vi livesänt en lokal fotbollsmatch i månaden. Och nu i höst har vi kickat i gång Fotbollspuls, ett program som publiceras en gång i veckan med fokus på lokalfotbollen. Dessutom har vi publicerat ett antal Derbypuls-program inför lokalderbyn i olika fotbollsserier – något vi fortsätter med under vintersäsongen.

– Det känns naturligt att nu också satsa på ett renodlat hockeyprogram. Sporten är stor i vårt distrikt och det känns också kul att vi kommer att få med flera olika lag i programmet, även om det av naturliga skäl oftast lär kretsa mest kring Timrå IK, säger Dagbladets sportchef Oskar Lund.

Mer läsning

Annons