Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stort frågetecken kring Timråforwarden - kan missa mot Vita Hästen

/
  • Om Alexander Lindgren kan spela eller inte påverkar hela uppställningen.

Alexander Lindgren kan missa matchen mot Vita hästen efter att ha dragit på sig en överkroppsskada. I så fall ställs Forsberg inför att strukturera om kedjorna i sista stund. – Han mådde inte bra nu, säger tränaren Roger Forsberg.

Annons

I förlustmatchen mot Tingsryd gjorde Roger Forsberg en del förändringar i kedjorna. Trots en del problem med att sätta pucken i nät och med att få upp farten i första perioden vill Forsberg köra på samma femmor mot Vita Hästen på lördag, men de planerna kan grusas.

– Femmorna är inte riktigt klara, vi har lite trubbel med Alexander Lindgren som kanske inte kommer till spel. Han mådde inte bra nu så vi vet först på värmningen i morgon om han spelar eller inte, säger Forsberg.

Om Lindgren spelar är planen att Timrå kör med samma uppställning som mot Tingsryd, med undantag för att Andreas Molinder kliver in som center mellan Per Hallin och Oscar Johansson. Om Lindberg inte spelar måste Forsberg och kollegorna tänka om kring hela kedjestrukturen. En annan fråga som ska lösas mellan Forsberg och Peter Hirsch är lyxproblemet om vilken av målvakterna Adam Ohre och Johan Mattsson som ska vakta kassen. Ohre har växt inför den här säsongen, både fysiskt och mentalt och Mattsson har gjort fina insatser i de matcher han stått.

– Vi har två bra målvakter. Det är inte hugget i sten att någon blir förstemålvakt och så länge vi kan håller vi i gång båda. Men ju längre säsongen går brukar det utkristallisera sig vem som har blivit lite bättre, säger Forsberg.

Inför Vita Hästen kommer Timrå med en förlust i bagaget – en trigger för att Vita Hästen ska få det svårt när de kommer till Timrå Isstadion.

– Vita Hästen bra spelare som är skickliga med pucken och de har ett effektivt powerplay. Vi måste stoppa deras passningsspel så de inte får jobba med pucken så mycket. Men vi kommer från en förlust så vi blir svåra att möta i morgon, säger han.

Mer läsning

Annons