Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall Hockey om letandet efter förstärkningar: "Har fått börja om"

/

Skadeläget ljusnar för Sundsvall Hockey. Mathias Karlsson är tillbaka mot Leksand.
Samtidigt fortsätter Stefan Lindqvist att söka förstärkningar.
– Vi har fått börja om, säger han.

Annons

LÄS MER: Sundsvall Hockey straffade Asplöven

Bröderna Oscar och Victor Ahlström lämnade Sundsvall Hockey i samband med landslagsuppehållet för någon vecka sedan – och det ser inte ut att bli någon återkomst till Medelpad för duon.

– Vi har inget annat på plats så jag ska väl inte säga att jag har gett upp så, men jag är inte aktiv där längre, säger Stefan Lindqvist.

LÄS MER: Inga nyförvärv inför Asplöven - juniorer får chansen

Klubben var intresserad av förre Timrå IK-spelaren Johan Porsberger som nyligen lämnat Asplöven, men tidigare i veckan blev han klar för lördagens motståndarlag Leksand.

– I dag har vi inget som är glödhett. Det är ett par intresseförfrågningar ute, men inget som känns nära. Vi har fått börja om kan man säga, säger Stefan Lindqvist.

Tidigare under hösten pratade han om möjligheten att leta spelare i Nordamerika som kan spela med artistkontrakt.

– Det finns några namn, men ingen vi har pratat med. Vi tittar på alla alternativ, men det finns inte så många där borta heller och det är ofta svårt att veta vad man får för något. Det är dessutom en större procedur med det också och skulle säkert vara flera veckor bort i så fall med arbetstillstånd och sådant eftersom det antagligen inte är prioriterat hos migrationsverket just nu.

"Linkan" stressar inte upp sig.

– Det måste bli rätt och bra. Hellre det än att vi har panik över att det drar ut på tiden.

I stället är sportchefen och den assisterande tränaren Lindqvist glad över att ha tidigare handskadade Mathias Karlsson tillbaka.

– Han kommer att spelare med någon form av handledsskydd. Det betyder en hel del och ju fler spelare som är med ju bredare är vi. Juniorerna Henrik Axelborn och Casper Sjödin var ju med senast också och de gjorde det bra bägge två.

LÄS MER: Timrå IK lånar från SHL-klubben igen

Mer läsning

Annons