Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timråforwarden tillbaka i spel: "Kul att komma in i ett vinnarlag"

/

Efter en månads skadefrånvaro var Andreas Molinder tillbaka på isen i gårdagens match.
– Kul, men lite jobbigt, summerar Timråforwarden sin comeback.

Annons

Timrå har haft det kämpigt på skadefronten den senaste tiden och tvingats låna in spelare och flytta upp juniorer.

Inför matchen mot Karlskoga såg det dock något ljusare ut när veteranen Andreas Molinder var tillbaka efter sin knäskada och klev in som i tredjekedjan. Där spelade han som center mellan Marcus Sirén och Daniel Öhrn. Något han tycker gick hyfsat med tanke på förutsättningarna.

– Jag tycker att vi stod upp bra. Daniel har jag aldrig spelat med, men vi är lite lika spelartyper. Det tar ett tag att spela ihop sig, men det ska nog bli bra om vi får bygga vidare på det, säger Molinder.

LÄS MER: Westin Timrås hjälte i straffläggningen: "Ingen mening att dribbla"

Dessutom blev det seger direkt för Molinder Timrå, som har spelat upp sig rejält de senaste matcherna. En tydlig skillnad mot hur det såg ut innan skadan, menar Molinder.

– Det ser ju betydligt mer positivt ut nu än när jag spelade senast, och det känns riktigt kul att hoppa in ett vinnarlag direkt. Vi gjorde en bra match, och det var nästan lite slutspelskänsla där ute med tufft spel och ganska grinigt i vissa situationer, säger han.

Kvar på Timrås skadelista är Marcus Bohman (ljumske), Simon Fernholm (ljumske), Johan Johnsson (axel) och Alexander Lindgren (hjärnskakning).

LÄS MER: Timråbacken om tuffa behandlingen: "Som att någon hackar med nålar"

Mer läsning

Annons