Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timråguiden

Annons
TIMRÅ IK MODO Hockey
Tisdag 1 mars 2005 kl: 19.00 i E.ON Arena

Läget i lagen
Timrå: Många frågetecken. Jonathan Hedström, Yared Hagos och Fredrik Modin var alla småskadade inför Malmömatchen och följde aldrig med ner till Skåne. Tidigt under matchen skadades sedan också Sanny Lindström (hjärnskakning) och Magnus Nilsson (sträckning i ryggen). I går var dock alla med på träningen utom Nilsson. Laget tas ut först i dag, men Kimmo Kapanen får förtroendet mellan stolparna.
Modo: Lars Jansson (knä), Pierre Hedin (armskadad, men tränar för fullt), Peter Forsberg (handled), Hans Jonsson (fot), Magnus Gästrin (sjuk) och Andreas Salomonsson (sjuk) är alla borta mot TIK. Mikael Zajkowski får börja i målet.

Coachsnack
Timrå: Nu är det dags för grundseriens sista länsderby men kanske inte säsongens sista. Det här kan bli ett annorlunda länsderby eftersom det är 50 procents chans att vi möts igen på fredag. För oss är det dock viktigt att avsluta grundserien på bästa möjliga sätt ta med oss det in till slutspelet. Dessutom vill vi gärna bli trea i grundserien, säger Kenta Johansson.
Modo: Alla matcher är viktiga och det kan ju bli så att vi möts igen i kvartsfinalspelet. Vi vet att det blir antingen Timrå eller Färjestad i kvartsfinal och som det känns är det inte helt fel med Timrå, inte minst resmässigt. Men det där med lottningen kan vi inte påverka, det får bli som det blir, säger Kent Forsberg till Modos hemsida.

TIK i kväll (preliminärt)
Målvakt: Kimmo Kapanen (Miikka Kiprusoff).
Första: Aki-Petteri Berg, Teemu Aalto Fredrik Modin, Henrik Zetterberg, Jonathan Hedström.
Andra: Johan Svedberg, Lars Jonsson Niklas Nordgren, Yared Hagos, Per Hallin.
Tredje: Kalle Koskinen, Pär Styf Kent Manderville, Valeri Krykov, Robert Carlsson.
Fjärde: Sanny Lindström, Mats Hansson Christian Söderström, Kristian Gahn, Magnus Nilsson.

I skottsektorn
Poängkung i Elitserien. Vem blir det? Inför sista omgången har Timrås Henrik Zetterberg en jättechans att vinna eftersom han ligger fyra poäng före såväl Mattias Weinhandl som Moras Shawn Horcoff. Kristian Huselius har som bekant spelat färdigt.

Elitserietoppen (poängligan)
1) Henrik Zetterberg, Timrå 49 (19+30), 2) Kristian Huselius, Linköping 49 (14+35), 3) Mattias Weinhandl, Modo 45 (25+20), 4) Shawn Horcoff, Mora 45 (19+26).

Tekningstoppen
1) Peter Forsberg, Modo 63,45 procent, 2) Manny Malhotra, HV 71 61,82, 3) Radovan Somik, Malmö 61,29, 4) Joakim Eriksson, Södertälje 60,42, 5) henrik Zetterberg, Timrå 57,45.

Övriga matcher
FärjestadMalmö, LuleåSödertälje, MoraBrynäs, DjurgårdenFrölunda, HV 71Linköping.

Tipset
42


Mer läsning

Annons