Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så många av Sundsvall hockeys spelare missade bussen

Strax innan klockan 22.00 öppnades den första ölen, runt 23.00 samlades laget för en gemensam middag på stan, 03.30 gick några av de första och la sig.
Så, hur många av Sundsvall Hockeys spelare infann sig till den gemensamma frukosten innan avresa till Tingsryd klockan 08.15?
– Oj, det var väl ett antal tal som försov sig, säger Sundsvalls målvakt Magnus Åkerlund.

Annons

I torsdags kväll tog Sundsvall Hockey det efterlängtade klivet upp i allsvenskan igen. Givetvis väntade en lång festnatt för spelarna, men det fanns en viss reservation från lagledarna efter segern mot Södertälje: "Fredag klockan 08.15 äter vi gemensam frukost. 09.00 går bussen mot Tingsryd och säsongens sista match".

Fick ni med alla på bussen?

– Oj, det var väl ett antal tal som försov sig, och det var väl så att en viss herre försov sig rejält. Vi fick åka inom stan och hämta honom, men han är med nu, säger Åkerlund.

Vad har ni får straff på sådant?

– I vanliga fall brukar det vara böter, men jag vet inte hur det är nu. Vi har släppt lite på reglerna det sista dygnet.

Hur var festen i går?

– Det var fantastiskt roligt. Både stämningen i ishallen, omklädningsrummet och på O´Learys. Vi åt en bit mat där och tog en kall läsk. Hela laget, ledare och organisation var med. Det var en stor glädje.

När gick du och la dig?

– Runt 03.30, jag var en av dem som gick hem relativt tidigt.

Hur är stämningen på bussen?

– Lättsam. Ljudnivån är ganska hög. VI har haft en bra stämning hela säsongen men det är klart att den är på topp efter det här.

Matchen mot Tingsryd på lördag betyder inte något för någon i serien. Hur blir det att spela en sådan match?

– Hade den påverkat något annat lag så hade man fått gå in mer helhjärtat. Nu betyder den ju inget så det blir en konstig match. Det blir väl lite så att de som känner av skador inte spelar nu.

Mer läsning

Annons