Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timrå IK:s spelartrupp säsongen 2016/17 ska presenteras: "Öppet för de som är intresserade"

Just nu har spelarna i Timrå IK semester och följer egna träningsprogram. Om ett par veckor återsamlas de – och den åttonde augusti kommer årets spelartrupp att prestenteras i NHK-arena. "Det blir öppet för de som är intresserade att titta", säger Timråtränaren Roger Forsberg.

Annons

Årets försäsong inleddes med elva veckors gemensam träning fram till den första juli. Sedan gick Timrå IK:s spelartrupp på semester.

– Nu har de ett semesterprogram som de följer från måndag den fjärde juli fram till fredag den 29:e, säger tränaren Roger Forsberg.

Läs också: Roger Forsberg om alla nyförvärv i Timrå IK: "Han kan göra en hel del nytta i power play"

I månadsskiftet kommer truppen sedan att återsamlas.

– Då blir det fystester första veckan under måndag och tisdag. Sedan kommer vi ha teambuilding onsdag och torsdag för laget och personalen runt laget. På fredagen blir det vanlig träning, säger Roger Forsberg om första veckan.

Läs också: Timrå IK:s Jonathan Dahlén efter besöket hos NHL-klubben: "Ottawa tycker det är bra med Timrå ett år till"

Måndagen den åttonde augusti är det sedan dags för Timrå IK:s spelartrupp säsongen 2016/17 att presenteras.

– Då blir det lite aktiviteter. Vi kommer ändra lite i år och presentera båda våra juniorlag med ledare och sedan kommer vi att träna i en halvtimme. Efter det är det den internmatch som vi brukar ha öppen för de som är intresserade att titta, säger Roger Forsberg.

Mer läsning

Annons