Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag är inte rasist, men tycker att Sverige bör sansa sig

Annons

Jag är inte rasist och kommer nog inte att bli det heller. Men jag tycker att Sverige måste sansa sig, vi kan inte ensamt vara världens lyckogörare och ta hand om alla som känner sig förföljda eller sjuka.

Många av oss har en galen bild av Sverige som ett land som har massor med pengar med stora företag som man kan klämma åt om det behövs. Men problemet blir att då finns det ingen som köper deras produkter och företaget dör. Sverige blir ett fattigare land men politikerna frodas på våra skatter.

Hur mycket är du villig att betala i skatt för att kompensera för all invandring, 40, 45, 50 procent av varje hundring du tjänar. Vi är inte Tyskland, vi får betala mer. Vi har inte bostäder för de som kommer, det finns inte bostäder för de som är födda här.

De ska ha jobb, vi har inte jobb till alla nu. Vad vi nu ska fråga oss är vilken slum vi kan tänka oss om några år, då bostäder är färre och jobben inte finns.

Hjälp Syrierna, men de är 25 procent vilka är de andra 75 procenten? Är det många som söker ekonomisk asyl i Sverige på grund av extrema förmåner, typ pension bara du är registrerad.

Vi är bäst, kul. Men vi kommer att få problem, men alla tittar på att hjälpa 25 procent när de andra 75 procenten kanske inte ens har någon anledning att söka asyl. Men alla dessa som stannar i Sverige får pension. Det innebär att våra pensionärer bär en extra börda.

Roger59

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel