Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag har aldrig sett någon promenera i skidspåret runt Sidsjön

Annons

Replik på “Sluta gnälla om skidspåren”, ST 17 februari.

Denna insändare var i sin tur en replik på ”Vett och etikett i skidspåren”, ST 5 februari. Jag känner inte igen mig i någon av insändarna. Runt Sidsjön går det både ett skidspår och en gångväg. Åtskilda från varandra med någon eller några meter.

Oftast parkerar jag vid Sidsjövägen och åker runt sjön och vidare upp till Södra berget via någon av de två spår som går dit upp. (Om det finns tillräckligt med snö).

Jag har aldrig sett någon promenera i skidspåret runt Sidsjön. I så fall har vederbörande nog en dålig dag. Folk promenerar på gångvägen, som numera delvis även är cykelväg. Har man hund så ska den vara kopplad. I de två spåren som leder upp mot berget finns numera av kommunen uppsatta skyltar som anmodar de som går till fots att gå på ytterkanten av skejtbädden och inte mitt i.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Kjell E

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel