Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag har inget till övers för gnällspikar

Annons

Det är så tråkigt att läsa att ST får så många mejl med folk som klagar, gnäller och till och med hotar de anställda för att de gör sitt jobb och, enligt mig, ett mycket bra jobb. Varje dag gör de en fantastiskt bra och innehållsrik tidning. Ni som klagar är säkert sådana personer som även skäller ut SMHI om det är dåligt väder.

Men tänk på att om man inte är snäll, så kommer inte tomten med några paket. Men då kan ni i och för sig mejla tomten och klaga, gnälla och hota honom för bristen på paket. Som ni förstår så har jag inte mycket till övers för gnällspikar utan tycker bara att ni är så patetiska och måste ha ett väldigt tråkigt och gnälligt liv. Ni ser säkert inget positivt med någonting, tragiskt. Så sluta klaga på journalister, poliser, vägarbetare med flera för att de gör sina jobb. Jag vill slutligen önska alla på ST en fantastisk jul och ett riktigt gott nytt år.

Eva-Lena

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel